Puig sobre el tweet de Nomdedéu cap a Ortiz: "Crec que que ha rectificat. Em quede amb la rectificació"
Puig sobre el tweet de Nomdedéu cap a Ortiz: "Crec que que ha rectificat. Em quede amb la rectificació" Europa Press

Puig s'ha pronunciat d'aquesta manera en declaracions als mitjans de comunicació després de firmar amb l'Ajuntament de València un conveni per a la formació de la Policia Local en la prevenció dels delictes d'odi, preguntat pel tuit de Nomdedéu sobre Ortiz. "Crec que que ha rectificat. Jo em quede amb la rectificació", ha respost el cap del Consell.

El secretari autonòmic d'Ocupació ha escrit un missatge en el seu compte de Twitter en el qual assenyala que "el PP voldria canviar a Bonig, però l'alternativa és com un ximpanzé amb una ballesta" al costat d'una notícia sobre la secretària general del PPCV, Eva Ortiz.

A més de les crítiques de diferents membres del PPCV en aquesta xarxa social, sota l'hashtag #NomdedéuDimisión, la diputada del PSPV en les Corts Ana Barceló ha condemnat eixes paraules assegurant que "no és tolerable la desqualificació" a la portaveu adjunta 'popular' i el síndic del PSPV, Manolo Mata, ha escrit en el seu compte: "Em pareix una barbaritat eixa manifestació pública d'un membre del govern valencià i ha de ser rectificada immediatament".

Nomdedéu ha contestat a Mata: "I així ho he fet, m'he disculpat per haver usat una metàfora desencertada per a resumir el que diu l'article, no apuntar abans de disparar". Així ho ha explicat també a altres persones que li han retret el comentari, admetent que "segurament podria haver trobat una millor metàfora per a definir l'actitud de qui dispara sense apuntar".

Consulta aquí más noticias de València.