Comunitat Valenciana

Detingut un home a Elx per amenaçar de mort a un altre amb un ganivet davant del fill de la víctima

  • Agents de la Policia Nacional ha detingut un home a Elx (Alacant) de 52 anys acusat d'amenaçar amb matar una persona esgrimint un ganivet de quasi mig metre de llarg en presència del fill de la víctima, que compta amb tan sol dos anys d'edat, segons ha informat la comissaria provincial.
Una imagen de archivo de la Policia Nacional.
Una imagen de archivo de la Policia Nacional.
CNP
Una imagen de archivo de la Policia Nacional.

Els fets van tindre lloc durant la vesprada del passat dilluns 12 de febrer, quan agents de van ser alertats que un home es trobava donant crits amb un ganivet de grans dimensions en les mans amb el qual amenaçava de mort un altre home.

Fins al lloc es va personar una dotació policial de paisà i una altra uniformada que van presenciar com el sospitós es trobava damunt d'una de les seues víctimes apuntant-li amb un ganivet de cuina en l'abdomen. Les patrulles intervinents van envoltar a l'agressor i li van instar al fet que tirara al sòl l'arma blanca que estava utilitzant.

L'autor va llançar el ganivet i els policies van procedir a la seua detenció i van intervenir l'arma, que tenia una longitud de 46 centímetres de llarg. En l'escorcoll superficial que se li va practicar al detingut, els agents es van confiscar a més de 850 euros en efectiu que pel que sembla havia robat a les seues víctimes.

L'arrestat va confessar que part dels diners eren de la persona amb la qual tenia un deute contret i la resta era de les dos persones que li acompanyaven, que per temor també li l'havien donat.

La intervenció va ser duta a terme de forma conjunta i en estreta col·laboració entre els integrants de la Brigada de Seguretat Ciutadana i de Policia Judicial de la Comissaria Local d'Elx, que després de la pràctica de les diligències pertinents, van posar al detingut a la disposició del Jutjat de Guàrdia acusat d'un delicte de robatori amb violència i intimidació i amenaces greus.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento