Comunitat Valenciana

Oltra rebutja la presó permanent revisable i assegura que "fins els corruptes tenen dret a la reinserció"

  • La coportaveu de Compromís Mónica Oltra ha reiterat aquest divendres que està "absolutament en contra" de la presó permanent revisable i ha remarcat que les penes "han d'estar encarades cap a la reinserció i fins als corruptes tenen dret a la reinserció".
Presó
Presó
PIXABAY
Presó

Així s'ha pronunciat Oltra en ser preguntada pels mitjans sobre si Compromís es planteja demanar que eixa figura s'aplique als condemnats per casos de corrupció.

Després d'assenyalar que creu que aquest debat sobre la presó permanent revisable "ix a la palestra per a tapar tota la corrupció del PP", ha incidit que la seua opinió personal és que "no casa ni amb l'esperit ni amb la lletra constitucional" perquè "les penes han d'estar encarades a la reinserció".

"I fins els corruptes tenen dret a la reinserció, per molt corrupte que un haja sigut té dret a redimir-se, a penedir-se del que ha fet i a reinserir-se en la societat", ha afirmat, per a concloure: "No crec en un sistema de venjança, sinó de justícia, i això val per als corruptes i per als quals no són corruptes".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento