Comunitat Valenciana

Gerardo Camps demana posposar la seua compareixença en la comissió de fires en Corts en coincidir amb un ple del Congrés

  • VALÈNCIA, 12 (EUROPA PRESS)
Gerardo Camps
Gerardo Camps
CONGRESO
Gerardo Camps

El diputat nacional del Grup Parlamentari Popular Gerardo Camps ha sol·licitat posposar la seua compareixença d'aquest dijous en la Comissió d'Investigació sobre la gestió de les institucions firals de la Comunitat Valenciana en les Corts Valencianes, en coincidir amb un ple del Congrés dels Diputats.

Així ho ha sol·licitat Camps en un escrit que ha remès a la cambra autonòmica valenciana en el qual assenyala que la seua compareixença en les Corts, prevista per a aquest dijous a les 12.30 hores, coincideix amb la sessió plenària en el Congrés dels Diputats per als dies 13, 14 i 15 de febrer. Així mateix, recorda que eixe mateix dia, a les 16.00 hores, està convocada també la Comissió de l'Estat Autonòmic, de la qual forma part.

Per tant, indica que aquesta circumstància li "impedeix poder comparéixer davant la Comissió d'Investigació de les Corts", per la qual cosa sol·licita que es pospose la seua intervenció a una pròxima sessió. "En aquests moments i excepte qualsevol modificació", puntualitza Camps en l'escrit, "manifeste la meua disposició per a poder comparéixer el dijous 1 de març de 2018, a la vesprada".

Gerardo Camps estava citat en la Comissió de les Corts per a aquest dijous a les 12.30 hores, després de la compareixença de l'extresorer del PP Luis Bárcenas Gutiérrez, en qualitat d'exconseller d'Economia, Hisenda i Ocupació per a explicar els possibles sobrecostos en les ampliacions del recinte firal i la celebració del Congrés Nacional del PP en 2008 en el qual Mariano Rajoy va ser reelegit candidat a la Presidència del Govern, i la factura del qual es va pagar fa tan sol uns mesos.

Entre els compareixents d'aquesta comissió, que va arrancar al març del passat any, han estat els considerats capitosts de la trama Gürtel, Francisco Correa; el que fóra president d'Orange Market, Álvaro Pérez 'El Bigotes'; i Pablo Crespo.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento