Comunitat Valenciana

Passen a disposició judicial els tres detinguts per l'atropellament mortal de Sueca (València)

  • Els tres detinguts en relació a la seua presumpta relació amb l'atropellament mortal d'una jove de 19 anys a Sueca (València) han passat a disposició judicial, segons ha confirmat el delegat del Govern d'Espanya a la Comunitat Valenciana, Juan Carlos Moragues.

Moragues, que aquest dilluns ha visitat a Navarrés (València) les obres d'emergència de la Confederació Hidrogràfica del Xúquer per a la recuperació del barranc del Barcal, ha confirmat, en ser preguntat pels mitjans, que el conductor i els dos ocupants del vehicle presumptament implicat en l'atropellament es van entregar el diumenge a les 17.00 hores en la Comissaria de Policia de Torrent.

Tots ells passen aquest dilluns a disposició judicial, el conductor, que va donar positiu en drogues, per homicidi imprudent, i els seus dos acompanyants per omissió del deure de socors.

L'atropellament va ocórrer de matinada en la zona confrontant a una discoteca de les Palmeretes, d'on els tres implicats es van donar a la fugida en un tot terreny. Hores després es van entregar a la Policia quan els agents ja teníem "bastant avançada" la investigació. "Però es va entregar voluntàriament al costat dels altres dos", han insistit.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento