Comunitat Valenciana

Puig no anirà a l'acte de Sánchez a Castelló en tindre agenda prèvia però estarà "en contacte com habitualment"

  • El secretari general del PSPV i president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, no assistirà a l'assemblea que encapçalarà aquest dissabte a Castelló el líder del PSOE, Pedro Sánchez, per tindre agenda prèvia a Alcoi (Alacant), a més d'un altre acte a Gandia (València). En qualsevol cas, ha subratllat que estarà "en contacte telefònic amb ell com habitualment".
Puig i Sánchez, en una imatge d'arxiu
Puig i Sánchez, en una imatge d'arxiu
ARCHIVO
Puig i Sánchez, en una imatge d'arxiu

Així ho ha explicat Puig aquest divendres en declaracions als mitjans, preguntat per si tenia previst reunir-se amb Sánchez en el marc de l'acte d'aquest cap de setmana a Castelló, on el líder socialista té previst parlar de les "nefastes conseqüències" de la reforma laboral de 2012. Aquesta compareixença es realitzarà en un ambient "participatiu i proper" i estarà oberta a les preguntes del públic, siguen o no militants, segons van avançar des del PSOE castellonenc.

"Parle habitualment amb Pedro Sánchez, però demà no puc anar perquè tinc previst un acte institucional a Alcoi, i açò de la geografia valenciana és així", ha precisat, per a remarcar que es mantindrà "en contacte telefònic amb ell com habitualment" i recordar que va estar recentment en l'acte que va protagonitzar fa unes setmanes a València.

El president ha destacat a més que la trobada de Castelló és "un acte de normalitat" en el si del PSOE, un tipus d'assemblees que "normalment les fa ell directament o l'Executiva Federal". "Quan he pogut li he acompanyat", ha recalcat.

En l'assemblea d'aquest dissabte, Pedro Sánchez explicarà quan "nociva" que ha sigut la reforma de 2012 per al mercat laboral i per als treballadors, així com les propostes concretes que té el Partit Socialista enfront de la "major de les preocupacions de la població espanyola: l'atur", segons va avançar fa uns dies el secretari general del PSPV-PSOE en la província de Castelló, Ernest Blanch.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento