Comunitat Valenciana

Serrat torna al setembre a València amb la gira per a reviure el seu 'Mediterráneo'

  • Actuarà els dies 25 i 26 de setembre en el Palau de les Arts.
  • Aquest divendres han eixit a la venda les entrades per a l’espectacle.
  • El cantautor interpretarà, entre altres temes, les 10 cançons d’aquell LP de 1971.
Joan Manuel Serrat
Joan Manuel Serrat
CEDIDA
Joan Manuel Serrat

El cantautor català Joan Manuel Serrat tornarà a València el pròxim mes de setembre amb la gira 'Mediterráneo da capo, amb la qual tornarà a reviure el seu icònic disc 'Mediterráneo' 47 anys després. Els concerts tindran lloc en el Palau dels Arts els dies 25 i 26 de setembre i les entrades ixen aquest divendres a la venda.

El títol de l'espectacle (da capo és un terme italià que significa tornar al principi) es deu al fet que l'eix principal dels concerts serà el seu disc 'Mediterráneo' (1971). En aqueix viatge repassarà, entre unes altres, les 10 cançons d'aquell LP, entre les quals es troben 'Lucía', 'Aquellas pequeñas cosas', 'Pueblo blanco', 'La mujer que yo quiero' i la mítica 'Mediterráneo'.

Joan Manuel Serrat va rebre el passat 9 d'octubre l'Alta Distinció de la Generalitat Valenciana per "la seua defensa de valors, lluita democràtica i defensa de les llibertats durant el franquisme" i "per la seua contribució a rescatar de l'oblit i difondre l'obra de poetes valencians, com Miguel Hernández".

L'última vegada que Serrat va actuar a València en concert va ser també en el Palau dels Arts els dies 23 i 24 de maig de 2015, encara que va tornar en 2016 amb la gira 'El gusto es nuestro' en companyia d'Ana Belén, Víctor Manuel i Miguel Ríos.

47é aniversari de 'Mediterráneo'

Serrat portarà l'espectacle a diverses ciutats espanyoles, europees i llatinoamericanes en el 47é aniversari de 'Mediterráneo', una data que segons va bromejar l'autor durant la presentació "no és molt redona", però no ha volgut esperar als 50 anys de la publicació del disc per a dur a terme la gira.

"El que fa 50 anys semblava infinit, la vida m'ha demostrat que és finit i delicat i qui sap si després no tinc aire per a bufar les veles, jo m'anticipe", ha afirmat, després de confirmar no obstant açò que està en un bon estat de salut.

A dia de hui, hi ha 23 dates confirmades -comença el 22 d'abril en Roquetas de Mar i té previst acabar 19 de desembre a Barcelona-, a més de viatjar d'octubre a desembre de 2018 a Argentina, Xile i Uruguai i de gener a març de 2019 per la resta de països de Llatinoamèrica.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento