L'equip d'Oltra pregunta a Fiscalia si investigarà d'ofici amenaces de mort en xarxes socials a la vicepresidenta
L'equip d'Oltra pregunta a Fiscalia si investigarà d'ofici amenaces de mort en xarxes socials a la vicepresidenta Europa Press

En concret, el cap de gabinet d'Oltra, Miquel Real, ha publicat un tuit en què es pot llegir: "En aquests casos d'amenaces a Oltra la Fiscalia també actua d'ofici?". I adjunta dos imatges en les quals una mateixa persona profereix amenaces a la vicepresidenta.

En una d'eixes imatges s'arreplega un tuit en el qual s'adjunta un article de premsa amb el títol 'Presidenta o salto a la política nacional' i eixa persona comenta: "A esta perra hija de puta que cuelguen de una soga por traición a los valencianos".

En una altra imatge, la mateixa persona agrega un article d'Oltra en què es refereix a la presó permanent i assenyala: "A ver si matan a tu madre o te violan a ti y sigues pensando lo mismo moniata mamarracha analfabeta y antivalenciana".

Amb l'ús del "també", l'equip d'Oltra al·ludeix a situacions en les quals el ministeri públic ha actuat d'ofici en casos d'amenaces de mort o comentaris en xarxes socials.

Recentment, la vicepresidenta de la Generalitat va mostrar tot el seu "suport i estima" a la líder de Ciutadans a Catalunya, Inés Arrimadas, a qui una internauta va desitjar mitjançant les xarxes socials que la "violaren en grup".

En eixe moment, en declaracions als mitjans, va lamentar que "aquest tipus d'actuacions perpetuen els esquemes masclistes, patriarcals i violents".

Consulta aquí más noticias de València.