Comunitat Valenciana

Grup Dulcesol elimina les gàbies de la cria de les seues gallines

  • El Grup Dulcesol, empresa fabricadora de diferents categories de productes d'alimentació, està concloent la fase inicial d'un projecte que li portarà a emprar, per a l'elaboració de les seues especialitats, els ous procedents de gallines que creixen en llibertat, en un termini de cinc anys.

D'aquesta forma, i d'acord amb el projecte en curs, des de finals de 2017 les gallines ponedores d'una de les quatre naus de la seua granja de Terrateig -oberta en la dècada dels 80- han passat a moure's lliurement dins del corral, ha informat l'empresa en un comunicat.

Una mesura que pròximament es traslladarà a la totalitat d'aquests animals (prop de 500.000) dels quals extrau anualment més de 7.500 tones d'ou líquid, ingredient fonamental per a l'elaboració de receptes que es comercialitzen tant en el mercat nacional com en l'internacional, entre les quals es troben, per exemple, les del seu producte estrela: les magdalenes.

La granja avícola de Vall d'Albaida, que forma part del sistema de producció integrat del Grup Dulcesol, permet garantir la traçabilitat i la qualitat dels ous subministrats amb els quals proveïx al voltant del 90% de les seues necessitats. En aquesta explotació, a més, s'ha engegat un pla de reducció i valoració de residus pel qual un percentatge del pinso amb que s'alimenten les gallines procedeix de les retallades de pa i brioixeria, aportant-los nutrients necessaris com a hidrats, sucres i greixos.

Grup Dulcesol (Gandia, València) és una empresa 100% familiar fabricant de diferents categories de productes d'alimentació i primera en volum del sector de pastisseria i brioixeria a Espanya, compta amb una trajectòria de 60 anys.

Entre les seues principals marques pròpies s'inclouen Dulcesol, Soles, Mi Menú, Pandorino, TopCao, Casado i Gloria, a les quals enguany s'ha sumat Horno Hermanos Juan con una gama de brioixeria congelada dirigida al sector hoteleria i més recentment, la de Naturcrem, que ofereix cremes "ready to eat" 100% ecològiques o Beplus amb una línia de productes funcionals ecològics.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento