D'aquesta forma, i d'acord amb el projecte en curs, des de finals de 2017 les gallines ponedores d'una de les quatre naus de la seua granja de Terrateig -oberta en la dècada dels 80- han passat a moure's lliurement dins del corral, ha informat l'empresa en un comunicat.
Una mesura que pròximament es traslladarà a la totalitat d'aquests animals (prop de 500.000) dels quals extrau anualment més de 7.500 tones d'ou líquid, ingredient fonamental per a l'elaboració de receptes que es comercialitzen tant en el mercat nacional com en l'internacional, entre les quals es troben, per exemple, les del seu producte estrela: les magdalenes.
La granja avícola de Vall d'Albaida, que forma part del sistema de producció integrat del Grup Dulcesol, permet garantir la traçabilitat i la qualitat dels ous subministrats amb els quals proveïx al voltant del 90% de les seues necessitats. En aquesta explotació, a més, s'ha engegat un pla de reducció i valoració de residus pel qual un percentatge del pinso amb que s'alimenten les gallines procedeix de les retallades de pa i brioixeria, aportant-los nutrients necessaris com a hidrats, sucres i greixos.
Grup Dulcesol (Gandia, València) és una empresa 100% familiar fabricant de diferents categories de productes d'alimentació i primera en volum del sector de pastisseria i brioixeria a Espanya, compta amb una trajectòria de 60 anys.
Entre les seues principals marques pròpies s'inclouen Dulcesol, Soles, Mi Menú, Pandorino, TopCao, Casado i Gloria, a les quals enguany s'ha sumat Horno Hermanos Juan con una gama de brioixeria congelada dirigida al sector hoteleria i més recentment, la de Naturcrem, que ofereix cremes "ready to eat" 100% ecològiques o Beplus amb una línia de productes funcionals ecològics.
Comentarios
Hemos bloqueado los comentarios de este contenido. Sólo se mostrarán los mensajes moderados hasta ahora, pero no se podrán redactar nuevos comentarios.
Consulta los casos en los que 20minutos.es restringirá la posibilidad de dejar comentarios