Comunitat Valenciana

Detingut un menor per intentar matar amb un destral i un bat la parella de la seua mare mentre dormia a Benigànim

  • Agents de la Guàrdia Civil han detingut un menor per presumptament intentar matar amb un destral i un bat de beisbol la parella de la seua mare mentre dormia en la localitat valenciana de Benigànim, segons ha informat l'institut armat en un comunicat. La víctima va patir diverses lesions, sobretot, en el cap. El menor va admetre els fets i els va atribuir a la "gelosia" que sentia cap a eixa persona.
Bat amb el qual es va dur a terme l'agressió
Bat amb el qual es va dur a terme l'agressió
GC
Bat amb el qual es va dur a terme l'agressió

Els agents van tindre coneixement el passat 4 de febrer d'un intent d'una agressió a un home per part del fill menor d'edat de la seua dona en la localitat de Benigànim. Per açò, es va iniciar una investigació per part de la Guàrdia Civil per a aclarir els fets que es va saldar amb la detenció del menor, en el mateix matí del dia de l'intent d'homicidi.

D'acord amb el testimoniatge de la dona, la víctima es trobava dormint quan el menor va anar fins a la cuina a per un destral i va començar a colpejar a la seua parella en el cap i, posteriorment, amb un bat de beisbol per tot el cos, amb el que li va generar nombroses lesions greus, especialment en el cap.

El menor quan va ser detingut va admetre els fets en tot moment i va atribuir la seua actitud a la "gelosia cap a la parella de la seua mare". La víctima va ser traslladada al centre de salut de la localitat i, més tard, a causa de la gravetat de les lesions a l'hospital de Xàtiva, encara que no perilla la seua vida. Les diligències han passat a la disposició de la Fiscalia de Menors.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento