Detingut un menor per intentar matar amb un destral i un bat la parella de la seua mare mentre dormia a Benigànim
Detingut un menor per intentar matar amb un destral i un bat la parella de la seua mare mentre dormia a Benigànim GC

Els agents van tindre coneixement el passat 4 de febrer d'un intent d'una agressió a un home per part del fill menor d'edat de la seua dona en la localitat de Benigànim. Per açò, es va iniciar una investigació per part de la Guàrdia Civil per a aclarir els fets que es va saldar amb la detenció del menor, en el mateix matí del dia de l'intent d'homicidi.

D'acord amb el testimoniatge de la dona, la víctima es trobava dormint quan el menor va anar fins a la cuina a per un destral i va començar a colpejar a la seua parella en el cap i, posteriorment, amb un bat de beisbol per tot el cos, amb el que li va generar nombroses lesions greus, especialment en el cap.

El menor quan va ser detingut va admetre els fets en tot moment i va atribuir la seua actitud a la "gelosia cap a la parella de la seua mare". La víctima va ser traslladada al centre de salut de la localitat i, més tard, a causa de la gravetat de les lesions a l'hospital de Xàtiva, encara que no perilla la seua vida. Les diligències han passat a la disposició de la Fiscalia de Menors.

Consulta aquí más noticias de València.