Comunitat Valenciana

L'Ajuntament de València retirara les tres últimes passarel·les sobre l'avinguda del Cid

  • Les obres permetran una millor connexió entre els distints barris de la ciutat.
  • Dos grues de grans dimensions les traslladaran una vegada finalitzen els treballs previs.
Retirada d'una passarel·la sobre l'Avinguda del Cid de València
Retirada d'una passarel·la sobre l'Avinguda del Cid de València
AJUNTAMENT DE VALÈNCIA
Retirada d'una passarel·la sobre l'Avinguda del Cid de València

L'Ajuntament de València retiraaquest dimecres les últimes tres passarel·les sobre l'avinguda del Cid en un dispositiu especial que s'iniciarà sobre les 22.30 hores, segons ha informat el consistori en un comunicat.

Les obres permetran una millor connexió entre els barris de Nou Moles, Tres Forques, Sosternes, La Fontsanta i la Llum. Amb aquesta operació de desmuntatge de les tres passarel·les de vianants es millora l'accessibilitat i tota l'avinguda del Cid, que pot travessar-se ja amb passos de vianants a nivell. Culminarà així també una operació que va començar el passat mes de gener, amb la retirada dels dos primers ponts.

A les 22.30 hores aproximadament comença un operatiu especial per a retirar aquestes infraestructures, instal·lades en la dècada dels setanta. Dos grues de grans dimensions traslladaran les passarel·les, una vegada finalitzen els treballs previs. En eixe moment, es tallarà completament el trànsit en l'avinguda.

Tal com ha explicat l'edil de Desenvolupament Urbà, Vicent Sarrià, "les obres de desmuntatge s'han avançat perquè els treballs dels passos provisionals a nivell han anat molt ràpids i açò ha permés accelerar tota l'operació".

Després de l'operació d'aquesta nit, començaran les actuacions d'urbanització per a garantir la seguretat dels vianants amb nous passos que formen part de la reordenació de semàfors que durà a terme la Delegació de Mobilitat, que dirigeix Giuseppe Grezzi.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento