La neu tanca al trànsit sis carreteres a Castelló
La neu tanca al trànsit sis carreteres a Castelló CONSORCIO PROVINCIAL DE CASTELLÓN

Així, a les 8:02 hores no es pot circular per la CV-12 (Ares Maestrat-Morella), la CV-124 (Cinctorres-Castellfort), la CV-125 (Morella-Cinctorres), la CV-15 (Ares Maestrat), la N-232 (Morella) i la N-232a (Herbes-Pobleta).

Des de primera hora del matí d'aquest dimarts han començat a eixir màquines llevaneu. A les 6:30 ha eixit una des de Castelló a Fredes i a les 7:00 altres cinc màquines dels bombers forestals de Morella, Barraques, Montan, Villahermosa i Castellfort.

A les 7:22 s'han sumat bombers voluntaris de Benassal i una màquina a Morella, a les 7:30 bombers voluntaris i una màquina dels Ports i les 7:42 una altra màquina i bombers voluntaris de Maestrat-Alcalaten (Atzeneta del Maestrat).

Els bombers d'Alacant informen que no han tingut incidents relacionats encara que adverteixen que hi ha neu en el port de la Carrasqueta, en la CV-800, i que hi ha una màquina treballant en la zona.

Per la seua banda, la Diputació de València assenyala que el dia comença amb una fina capa de neu en les carreteres elevades de la demarcació Utiel-Requena, per la qual cosa s'ha de circular amb precaució en la CV-391 i CV-392.

Consulta aquí más noticias de València.