Comunitat Valenciana

La Policia deté un home després de robar un cotxe i envestir diversos agents en la fugida

  • Agents de la Policia Local de Cullera (València) han detingut un home acusat de robar un cotxe i d'envestir diversos agents durant la fugida, segons ha informat l'Ajuntament en un comunicat.
Agent de Policia Local
Agent de Policia Local
CULLERA
Agent de Policia Local

L'incident es remunta a aquest diumenge a la vesprada, quan sobre les 18.45 hores el detingut, de 39 anys, va sostraure un vehicle en la pedania del Brosquil. Va aprofitar un descuit del propietari de l'automòbil, que havia anat a donar de menjar als seus gossos, per a dur a terme el robatori.

Després de rebre la Policia Local avís del succeït, els agents van muntar un dispositiu d'intercepció. L'operació va donar els seus fruits i en pocs minuts es va detectar al vehicle, que circulava de forma imprudent pel conegut com a pont del Llaurador en sentit cap al carrer Sueca.

En detectar la presència policial, l'autor dels fets va iniciar una fugida amb conducció temerària que va posar en perill la seguretat d'altres vehicles.

Va ser en la rotonda que uneix el pont amb aquesta via on els agents van intentar donar-li l'alt, però el fugit no va fer cas a les indicacions i va arribar a envestir el 4x4 de la Policia Local sense que provocara danys personals.

En veure's acorralat, l'home va abandonar el cotxe i va iniciar una fugida a peu a través del descampat de la Bellotera en sentit cap al barri del Raval de Sant Agustí, perseguit per agents de la Policia Local.

Finalment, i després d'una batuda pel barri, els agents van aconseguir agafar-li en el carrer París, on va ser detingut i posat a disposició judicial per part de la Guàrdia Civil. Se li podria acusar de robatori i atemptat contra l'autoritat, han concretat les mateixes fonts.

El detingut compta amb antecedents penals i estaria suposadament relacionat amb altres robatoris en la zona del Brosquil, han apuntat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento