Comunitat Valenciana

L'Exposició del Ninot obri les seues portes amb nou sistema de votació

  • La mostra estrena enguany nou sistema informàtic de votació.
  • L'Ajuntament espera superar els 85.000 visitants de l'any passat.
  • L'exhibició estarà oberta des del 3 de febrer al 15 de març.
Presentació de l'Exposició del Ninot
Presentació de l'Exposició del Ninot
AYUNTAMIENTO VALÈNCIA
Presentació de l'Exposició del Ninot

L'Exposició del Ninot de les Falles de València obri les seues portes aquest divendres 2 de febrer en el Museu de les Ciències Príncep Felip, que repeteix com a emplaçament per tercer any consecutiu, amb més de 700 ninots, l'objectiu de superar els 85.000 visitants del passat any i un nou sistema informàtic en la votació.

La 84 edició de l'exposició s'inaugurarà a les 19.00 hores, en un acte en el qual participaran l'alcalde de València, Joan Ribó, el president de la Junta Central Fallera (JCF) i regidor de Cultura Festiva en l'Ajuntament de València, Pere Fuset, i comptarà amb la presència de les Falleres Majors de València, Rocío Gil i Daniela Gómez, i representants de l'àmbit faller, especialment els protagonistes de la jornada, els artistes.

L'obertura es coronarà amb un espectacle de focs artificials a càrrec de la pirotècnia Caballer FX que omplirà d'efectes de llum, color i pólvora i es dispararà des de l'Umbracle entorn de les 21.00. Per al públic general, per la seua banda, l'exhibició estarà oberta des del 3 de febrer al 15 de març, amb horari de 10.00 a 20.00 de dilluns a dijous i de 10.00 a 21.00 els divendres, dissabtes i diumenges.

Fuset ha explicat, en roda de premsa, les novetats de l'exhibició de 2018, entre les quals destaca la implementació d'un nou sistema informàtic de votació per a "garantir que no hi ha possibilitat de frau". El regidor ha assenyalat que el vot de cada visitant estarà vinculat al codi de barres del seu tiquet d'accés a l'exposició, i servirà únicament per al dia de visita de la mostra.

Cada persona podrà emetre el seu vot directament, triant el número del ninot pel qual opte en una pantalla tàctil amb cinc idiomes disponibles. Amb tot açò, es garanteix la neteja i transparència en l'emissió i en el recompte de vots.

Una altra de les novetats d'aquesta edició és la Nit dels ninots, que tindrà lloc el 16 de febrer i implicarà un horari especial i ampliat fins a les 2 de la matinada.

Fuset també ha destacat que esperen "continuar creixent" i superar el nombre de visitants del passat any, xifrat en 85.150 espectadors. L'edil també ha assegurat que el fet que l'exposició s'exhibisca en CACSA contribueix a un "augment del públic turista".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento