Per al sindicat, "és necessari un canvi de model productiu, que genere ocupacions de qualitat i que integre al conjunt de treballadors i de treballadores, especialment a els qui més estan patint les conseqüències de l'atur, les dones", apunta en un comunicat.

Després de la finalització de la campanya de Nadal, "gener ens retorna a la crua realitat" de l'increment de l'atur registrat, que ha pujat en 9.134 persones, fins a arribar a les 394.839, lamenten des de CCOO PV i manifesten la seua "preocupació per la debilitat del nostre mercat de treball, amb una excessiva rotació d'entrada i eixida i un repartiment de contractes precaris".

En aquest sentit, CCOO PV assenyala que "les dades constaten que el nostre model productiu, centrat en els serveis, amb altes taxes d'ocupació femenina, afligit d'alta temporalitat i precarietat, provoca que l'atur haja sigut tan elevat entre les dones".

Per a la responsable d'Ocupació de CCOO PV, Ana María García, és necessari impulsar un canvi en el model productiu valencià, que genere ocupacions de qualitat capaces d'ocupar al conjunt de treballadors i treballadores, especialment a les dones "que són les que més pateixen les conseqüències de l'atur". Aquest serà un dels aspectes que CCOO PV denunciarà en les mobilitzacions que està preparant de cara al pròxim 8 de Març, Dia de la Dona.

Consulta aquí más noticias de València.