Comunitat Valenciana

Bonig sobre Camps: "Va fer moltes coses bones pel partit i la Comunitat, però també unes altres que no van estar bé"

  • La presidenta del PPCV, Isabel Bonig, ha admès aquest dimecres que l'expresident de la Generalitat Valenciana i de la seua formació Francisco Camps "va fer moltes coses bones pel partit i la Comunitat Valenciana", però "també unes altres que no van estar bé".
Isabel Bonig
Isabel Bonig
EUROPA PRESS
Isabel Bonig

Bonig s'ha pronunciat en aquests termes en un esmorzar informatiu del Fòrum Europa Tribuna Mediterrània en el qual ha estat acompanyada per la vicepresidenta del Govern d'Espanya, Soraya Sáenz de Santamaría, en ser preguntada per la tasca realitzada per Camps com a president del PPCV i cap del Consell i per una valoració sobre les últimes revelacions en el juí de la trama Gürtel.

Sobre aquest tema, Bonig ha manifestat que Camps va fer "moltes coses bones" tant per a la seua formació com per a la regió valenciana, però ha admès que altres decisions que va adoptar "no van estar bé".

No obstant açò, ha eludit valorar processos judicials i ha mostrat el seu "respecte total i absolut" al que està en marxa i ha demanat esperar al fet que avance el juí i es dicte una sentència.

"En un Estat de dret aquests casos estan on han d'estar que és en els tribunals i esperem la sentència", ha reiterat per a insistir que les persones que estan imputades en la causa "ja no ocupen cap càrrec públic ni en el partit".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento