Comunitat Valenciana

Lori Meyers, The Royal Concept, Dinero, Full i EME Dj, noves confirmacions del Sansan Festival

  • Lori Meyers, The Royal Concept, Dinero, Full i EME Dj són les noves confirmacions per a la cinquena edició del Sansan Festival, que se celebrarà a Benicàssim (Castelló) entre el 29 i el 31 de març, segons ha informat l'organització en un comunicat.
Lori Meyers
Lori Meyers
SANSAN FESTIVAL
Lori Meyers

Quasi a punt de complir un any des que va eixir a la llum el seu últim disc, la banda granadina Lori Meyers es presenten com un dels "plats forts" de la nova edició del festival de Castelló al costat del grup escandinau de rock alternatiu The Royal Concept.

A més, Dinero no dubtarà a desplegar tota la seua artilleria per a celebrar els seus 10 anys de carrera i els sevillans Full sorprendran amb el seu melòdic pop rock, mentre que el festival comptarà amb les divertides sessions de la gallega EME Dj.

El cartell de la cinquena edició del primer festival de Benicàssim, de moment, queda amb Sidonie, L.A M.O.D.A., Juanito Makandé, Iván Ferreiro, Rufus T FireFly, Muerdo, Txarango, Ñekü, Elefantes, Viva Suecia, Varry Brava, Arco, La Sra. Tomasa, Nixon, Meridian, Space Elephants, Sexy Cebras, Rulo y La Contrabanda, Celtas Cortos, Despistaos, Bombai, Los Tikiphantoms, Nunatak i Lori Meyers.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento