Comunitat Valenciana

Moragues critica l'actitud "destructiva" d'alguns partits amb l'AVE a Castelló a pesar de ser un "autèntic èxit"

  • CASTELLÓ, 30 (EUROPA PRESS)
Moragues en imatge d'arxiu
Moragues en imatge d'arxiu
Europa Press
Moragues en imatge d'arxiu

El delegat del Govern d'Espanya a la Comunitat Valenciana, Juan Carlos Moragues, ha lamentat aquest dimarts l'actitud "crítica i destructiva" d'alguns grups polítics amb l'arribada de l'AVE a Castelló a pesar de ser un "autèntic èxit", doncs ha recalcat que en a penes una setmana s'han venut 10.000 bitllets, ha sigut utilitzat per 1.850 viatgers i s'han multiplicat per set les circulacions.

Moragues ha realitzat aquestes declaracions davant els mitjans en un acte d'entrega als alumnes de primària del Centre Ramiro Izquierdo de Castelló dels carnets de ciberexperts en ser preguntat per la decisió del Consell de demanar a Foment informació sobre les avaries de l'AVE Castelló-Madrid i la petició de compareixença del ministre Íñigo de la Serna en el Senat per part de Compromís.

Segons el delegat del Govern, "hi ha alguns que estan en contra de la modernitat, del progrés i de l'avanç de Castelló i de la seua província i pareix que a alguns no els agraden les bones notícies per a Castelló".

Sobre aquest tema, ha explicat que hi ha grups polítics que tenen una actitud "crítica i destructiva" i que "volen anar en contra de la modernitat i de l'avanç per a Castelló i la seua província", quan ha ressaltat que l'acolliment de l'AVE ha sigut "estupenda i fabulosa".

"Estem parlant d'una incidència en 56 trens, amb un retard de 21 minuts i s'ha retornat el 50 per cent del preu dels bitllets", ha explicat Moragues, qui creu que no es pot "demonitzar" l'AVE i estar en contra de la millores i les inversions i els beneficis per a Castelló i la seua província.

Al seu juí, "utilitzen qualsevol tipus de situació per a fer una crítica d'una infraestructura que ha sigut rebuda de forma estupenda per part de la ciutadania de Castelló".

MÀQUINES

Preguntat per les crítiques respecte a que les màquines en aquesta línia són de les més velles, el delegat del Govern ha insistit que "la realitat és que s'han venut 10.000 bitllets en una setmana, han circulat 1.850 viatgers, s'ha multipicat per set la circulació i s'ha reduït en dos hores i mitja el trajecte de Madrid a Castelló, però "hi ha gent que pareix que les bones notícies els senten malament".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento