Comunitat Valenciana

Detinguda per perdre al seu fill de 3 anys sol i descalç i no buscar-ho fins 12 hores després

  • ALACANT, 29 (EUROPA PRESS)

Una dona britànica ha sigut detinguda per agents de la Guàrdia Civil per abandó de menor, després que el seu fill de tres anys fóra localitzat per veïns de Torrevieja (Alacant) caminant a soles, en pijama i descalç per una zona de terrasses del Passeig Marítim el dimecres a la nit. La mare no va ser a buscar-ho fins a més de 12 hores després.

Segons han confirmat a Europa Press fonts municipals i de la Guàrdia Civil, les persones que es van adonar que el menor estava a soles van alertar de la situació entorn de les 20.30 hores del passat dimecres i van buscar els seus pares per la zona. Al no localitzar a ningú, van donar part a la Policia, que es va fer càrrec del xiquet.

Entorn de les 21.30 hores, la mare es va personar en un local de menjar ràpid del Passeig Marítim i allí va ser informada pels treballadors que el xiquet estava en mans de la Policia. No obstant açò, no va tornar a interessar-se pel menor fins a les 8.30 hores del matí del dijous quan va realitzar una telefonada al 112 de la Generalitat. Finalment, la mare es va personar davant la Policia a les 10.30 hores del dijous i va ser traslladada davant la Guàrdia Civil.

El Jutjat d'Instrucció número 4 de Torrevieja investiga la mare per un delicte d'abandó de família i ha acordat l'ingrés del xiquet en un centre de protecció de menors. Així mateix, ha suspès provisionalment la guàrdia i custòdia del xiquet, que estava a càrrec de la investigada.

El xiquet romandrà a cura de la Generalitat Valenciana. El Jutjat ha informat de la situació a Conselleria, a Serveis Socials de Torrevieja i a Fiscalia. Després de prestar declaració divendres passat davant l'instructor, la dona va quedar en llibertat, investigada per un delicte d'abandó de família.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento