Comunitat Valenciana

Marcos Benavent i Alberto Fabra compareixeran en la comissió de Ciegsa en les Corts, que es perllongarà fins a juny

  • L'exgerent d'Imelsa Marcos Benavent, l'autodenominat 'ionqui dels diners'; l'expresident de la Generalitat Valenciana Alberto Fabra; els exconsellers d'Educació María José Catalá i José Ciscar, i l'exconseller d'Hisenda i actual delegat del Govern central a la Comunitat Valenciana, Juan Carlos Moragues, són algunes de les persones citades a declarar en el nou calendari de la Comissió d'Investigació de l'empresa pública Ciegsa en les Corts Valencianes.

El calendari ha sigut aprovat aquest dilluns en la sessió que ha celebrat la comissió i ha comptat amb el vot a favor de Ciutadans (Cs), Podem, Compromís i PSPV, els quatre grups parlamentaris que ho han proposat, i el vot en contra del PP. Les noves sessions previstes, nou en total, arrancaran el 12 de febrer i es perllongaran fins al 4 de juny.

A més dels citats, s'ha acordat la compareixença de Rosa María Villegas, Beatriz Montes, Miguel Barranca, Virginia Jiménez, Santiago Martí, Ignacio Pérez, María José Vargas, José María Marín, Francisco Valentín de las Marinas, José Villar, Jesús García, Carlos Turró, Miquel Soler i Jesús Nazareno Valdés.

La votació del nou calendari ha tingut lloc després de les compareixences aquesta jornada de l'ex secretari autonòmic d'Educació i Formació, Rafael Carbonell, i de José Luis Martínez, en representació de Garrigues Abogados.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento