Comunitat Valenciana

CEV demana no focalitzar la corrupció en la Comunitat ni en els empresaris

  • "Em preocupa que torne a haver-hi una altra focalització en qüestions de corrupció", ha manifestat el president.
  • Salvador Navarro s'ha expressat així preguntat per les conseqüències que poden tindre les confessions en el juí de Gürtel.
  • Aquest divendres s'ha reunit amb la presidenta del PPCV, Isabel Bonig.
El president de la CEV, Salvador Navarro, després de l'entrevista.
El president de la CEV, Salvador Navarro, després de l'entrevista.
EUROPA PRESS
El president de la CEV, Salvador Navarro, després de l'entrevista.

El president de la Confederació Empresarial de la Comunitat Valenciana (CEV), Salvador Navarro, ha demanat "no focalitzar la corrupció" en la regió valenciana ni en els seus empresaris que són els responsables de la generació de riquesa i ocupació. "La Comunitat Valenciana és molt més que això", ha reivindicat.

Així ho ha indicat Navarro en atenció als mitjans de comunicació, després de mantindre una reunió de treball amb la presidenta del PPCV, Isabel Bonig, en ser preguntat per si li preocupa la imatge que puguen adquirir els empresaris valencians després de les últimes confessions en el juí de Gürtel que investiga el presumpte finançament irregular del PP.

El president de la patronal valenciana ha admés aquest extrem i ha lamentat que aquesta situació puga afectar la imatge de l'empresariat que havia aconseguit "una millora reputacional", ha admés. "Em preocupa que torne a haver-hi una altra focalització en qüestions de corrupció de la Comunitat", ha manifestat per a remarcar que la regió valenciana és "molt més que açò" i són una "minoria" els empresaris implicats.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento