Comunitat Valenciana

Cs creu que el PP ha de "demanar perdó als valencians" i pregunta "on estàn tots eixos diners robats"

  • La portaveu de Ciutadans en les Corts Valencianes, Mari Carmen Sánchez, ha assegurat aquest dimecres que el PP "ha de demanar perdó als valencians" per la "corrupció generalitzada", a més de fer front a les responsabilitats judicials, i s'ha preguntat "on estàn tots eixos diners que han robat als valencians".
Mari Carmen Sánchez, portaveu de Cs en les Corts
Mari Carmen Sánchez, portaveu de Cs en les Corts
CS
Mari Carmen Sánchez, portaveu de Cs en les Corts

En declaracions als mitjans en els passadissos de les Corts, Sánchez s'ha pronunciat així després que l'ex secretari general del PPCV Ricardo Costa, haja afirmat en el juí pel presumpte finançament il·legal del partit que va ser Camps el que va decidir contractar amb l'empresa vinculada a la trama Gürtel Orange Market per a organitzar els actes de campanya de l'eleccions autonòmiques i municipals de 2007 i les generals de 2008.

Al seu juí, la Comunitat valenciana no estaria en la situació en que està actualment "si no s'haguera robat tant" i el culpable "té un nom, PP" i s'apunta a Campos com a responsable de l'ocorregut. Per açò, ha incidit que és "indigne" per a continuar assessorant al Consell des del Consell Jurídic Consultiu (CJC).

Mostrar comentarios

Códigos Descuento