Comunitat Valenciana

Castedo titlla Ricardo Costa de "miserable" per involucrar persones que "no tenen absolutament res a vore"

  • L'exalcaldessa d'Alacant, la 'popular' Sonia Castedo, ha titllat de "miserable" l'actitud de l'exsecretari general del PPCV Ricardo Costa, que aquest dimecres ha assegurat a la seua declaració en el judici pel presumpte finançament il·legal del PPCV, que es va fer una entrega de diners a l'ex primera edil perquè pagara un acte en aquesta ciutat organitzat per Orange Market.
Sonia Castedo
Sonia Castedo
AYUNTAMIENTO DE ALICANTE
Sonia Castedo

Al seu parer, és "miserable" involucrar persones que "no tenen absolutamnet res a vore" i creu "espantós" que Ricardo Costa "s'haja atrevit a mentir davant d'un jutge". Així, ha al·legat que si Costa es va dedicar "a repartir diners" en campanyes electorals -Castedo va coordinar la de 2007-, "d'Alacant s'ha oblidat".

"Demostra que coneixia molt poc la campanya ací a Alacant, perquè jo mai en cap campanya vaig portar cap tema econòmic, mai", ha continuat en declaracions a Ràdio Alacant Cadena Ser, recollides per Europa Press. En aquesta línia, ha dit: "difícilment no podria ni negociar amb mi, ni parlar amb mi o ni donar-me absolutament res".

Sonia Castedo ha definit al Ricardo Costa d'aquell moment com algú que es creia "un déu amb molt poder, perquè tenia molt poder", per la qual cosa "feia i desfeia com volia". "Ara, quan està assegut i li estan prenent declaració que siga capaç d'involucrar persones que no tenen absolutament res a vore, torne a dir-ho: és absolutament miserable".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento