Castedo titlla Ricardo Costa de "miserable" per involucrar persones que "no tenen absolutament res a vore"
Castedo titlla Ricardo Costa de "miserable" per involucrar persones que "no tenen absolutament res a vore" AYUNTAMIENTO DE ALICANTE

Al seu parer, és "miserable" involucrar persones que "no tenen absolutamnet res a vore" i creu "espantós" que Ricardo Costa "s'haja atrevit a mentir davant d'un jutge". Així, ha al·legat que si Costa es va dedicar "a repartir diners" en campanyes electorals -Castedo va coordinar la de 2007-, "d'Alacant s'ha oblidat".

"Demostra que coneixia molt poc la campanya ací a Alacant, perquè jo mai en cap campanya vaig portar cap tema econòmic, mai", ha continuat en declaracions a Ràdio Alacant Cadena Ser, recollides per Europa Press. En aquesta línia, ha dit: "difícilment no podria ni negociar amb mi, ni parlar amb mi o ni donar-me absolutament res".

Sonia Castedo ha definit al Ricardo Costa d'aquell moment com algú que es creia "un déu amb molt poder, perquè tenia molt poder", per la qual cosa "feia i desfeia com volia". "Ara, quan està assegut i li estan prenent declaració que siga capaç d'involucrar persones que no tenen absolutament res a vore, torne a dir-ho: és absolutament miserable".

Consulta aquí más noticias de Alacant.