Liam Gallagher i Travis Scott encapçalaran el cartell del FIB 2018
Liam Gallagher i Travis Scott encapçalaran el cartell del FIB 2018 FIB

Liam Gallagher i Travis Scott encapçalaran el cartell del Festival Internacional de Benicàssim (FIB) del 2018, segons han anunciat els responsables de la cita musical.

El certamen ha desvetlat este dimecres els noms de Liam Gallagher i de Travis Scott -que se sumen al ja conegut The Killers- així com un bon grup d'artistes confirmats per a fer del FIB "el festival al que cal anar a l'estiu". Entre d'altres figuren en el llistat Two Door Cinema Club, Bastille i The Vaccines.

Després del seu "històric" debut en solitari en el FIB 2017, Liam Gallagher, una autèntica icona del rock'n'roll, tornarà a la cita castellonenca a per la seua corona de cap de cartell presentant el disc 'As You Were'.

El seu directe oferirà una generosa ració de clàssics d'Oasis, demostrant que sobre l'escenari Liam Gallagher és "el líder més important de hui", destaquen des del FIB.

Per la seua banda, Travis Scott, un dels més grans i impactants artistes d'hip-hop en l'actualitat, encapçalarà la primera nit del festival. Amb discos que són número 1 en les llistes i amb un bilió d'escoltes, l'artista "porta el hip-hop a un altre nivell", asseguren a través d'un comunicat.

El seu pròxim i tercer àlbum, 'Astroworld', és un dels discos més esperats de l'any, i la seua poderosa producció, la seua hermètica forma de rapejar i la seua estratosfèrica combinació vocal garanteixen un directe que no cal perdre's.

Consulta aquí más noticias de València.