Comunitat Valenciana

El Palau agraeix a Traub el seu treball en l'OV i diu que ha comunicat hui mateix que no renovarà

  • El Palau de la Música de València ha informat que el mestre israelià Yaron Traub ha comunicat "aquest mateix matí" la seua decisió de no renovar com a director associat de l'Orquestra de València (OV), càrrec que va assumir la temporada passada, després de deixar la titularitat de la formació simfònica valenciana.

La presidenta de l'auditori i regidora de Cultura, Glòria Tello, ha agraït a l'artista "la professionalitat, implicació i el seu treball artístic i musical que ha desenvolupat en l'orquestra, tant com a titular com en aquesta última etapa".

Des de l'entitat cultural han explicat que, "abans de començar qualsevol negociació de continuïtat, el mestre israelià ha enviat el comunicat, on manifesta que no renova per la seua agenda internacional de concerts, així com altres projectes personals i professionals".

La regidora Tello ha afegit: "Comprenem els seus motius i estem molt contents que Traub tinga tants projectes, que desitgem siguen molt reeixits". Al seu torn, el director del Palau, Vicent Ros, ha afegit que "aquesta sempre serà la seua casa i comptarem amb ell per a pròximes temporades".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento