Comunitat Valenciana

Primark obrirà la seua tenda a València aquest estiu

  • La cadena tèxtil Primark obrirà la seua primera tenda en la ciutat de València aquest estiu, segons assenyala un cartell penjat en l'entrada de l'establiment, que actualment es troba en obres per a la seua obertura.
Tenda de Primark a València
Tenda de Primark a València
EUROPA PRESS
Tenda de Primark a València

En concret, en la façana del local, situat en la plaça Aza en el passatge Doctor Serra de la ciutat, hi ha dos grans rètols que resen 'La teua nova tenda Primark obri a l'estiu 2018'.

D'aquesta manera, la cadena arribarà a la ciutat després d'haver retardat la seua obertura a causa d'incidències amb la documentació que devia presentar. Entre elles, estava l'informe de bombers que garanteix la seguretat del recinte. A més, la pròpia firma va realitzar alguns canvis en el projecte inicial.

Amb aquest nou establiment, Primark reforça la seua presència a la Comunitat Valenciana i suma així cinc establiments: Elx, Alacant, Castelló i en el centre comercial Bonaire a Aldaia (València), que va ser l'última tenda que la firma va obrir en la regió valenciana en 2012, després d'implantar-se a Espanya en 2006.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento