Bonig diu que Castelló està d'"enhorabona" malgrat els qui volen "desprestigiar" l'arribada de l'AVE
Bonig diu que Castelló està d'"enhorabona" malgrat els qui volen "desprestigiar" l'arribada de l'AVE EUROPA PRESS

Bonig ha criticat que "pareix que a l'esquerra, i especialment a Compromís, li molesta l'arribada de l'AVE a Castelló". Així, ha titlat de "lamentables" les declaracions del director general d'Obres Públiques, Carlos Domingo, del secretari autonòmic d'Obres Públiques, Josep Vicent Boira, o de diferents diputats de Compromís en xarxes socials.

"Tirar per terra un projecte que és una bona notícia demostra que els dol que el Govern d'Espanya faça actuacions concretes mentre el Consell està paralitzat", ha apuntat Bonig, qui creu que intenten desprestigiar una infraestructura important per a la Comunitat Valenciana "per una qüestió merament partidista". La dirigent del PP s'ha preguntat, així mateix, "on està la consellera Salvador mentre el seu equip de la Conselleria llança missatges incendiaris. Una vegada més està desapareguda".

La presidenta del PPCV ha indicat que l'arribada de l'AVE a Castelló "és una realitat gràcies al Govern del PP, i això no es pot amagar". "Les realitats no es poden ocultar amb enrabiades i amb crítiques i més crítiques, i la realitat és que el Govern de Mariano Rajoy està compromès amb la Comunitat Valenciana i que l'anunci d'inversions contrasta amb un Consell que incompleix els seus pressupostos, que solament acudeix a les fotos, que se senta a veure com són uns altres els que treballen".

Així, la presidenta 'popular' ha recordat que recentment el ministre de Foment, Íñigo de la Serna, va anunciar un complet paquet de mesures i inversions entre les quals destaca el pla de rodalies.

Bonig ha recordat que entre la passada legislatura i els actuals Pressupost Generals de l'Estat (PGE), el Govern del PP ha licitat més de 559 milions d'euros a través d'obres i infraestructures útils per a Castelló. "Inversions enfront del maltractament i oblit que els castellonencs van patir amb el PSOE", ha assenyalat.

Consulta aquí más noticias de Castelló.