Puig, després de la suspensió del juí: que "hi haja sentència justa" y que "es retornen els diners"
Puig, després de la suspensió del juí: que "hi haja sentència justa" y que "es retornen els diners" TWITTER XIMO PUIG

Puig s'ha pronunciat així a preguntes dels periodistes a la seua arribada a l'stand valencià de Fitur sobre la decisió del magistrat de suspendre el juí, després que l'ex secretari d'Organització del PP de Galícia i el responsable d'Orange Market, Pablo Crespo i Álvaro Pérez 'El Bigotes', anunciaren la seua intenció d'aportar dades rellevants a la causa i els seus advocats sol·licitaren l'ajornament. Es reprendrà aquest divendres amb la declaració de tots dos, que s'enfronten a 22 i 27 anys de presó, respectivament.

El cap del Consell ha recordat que la Comunitat Valenciana es troba immersa en un procés per a "alçar" la seua hipoteca reputacional i posar així de relleu que "res té a vore amb la corrupció". "La corrupció forma part del passat", ha emfatitzat.

Sota aquest prisma, la Generalitat vol traslladar un missatge de "la nova Comunitat", un canvi de paradigma que Puig ha relacionat amb l'oferta valenciana present aquesta setmana en la Fira Internacional de Turisme, a Madrid: "Ací veiem perfectament el que significa: una societat hospitalària, oberta i que estima la cultura i la sostenibilitat".

Consulta aquí más noticias de València.