Comunitat Valenciana

Puig, després de la suspensió del juí: que "hi haja sentència justa" y que "es retornen els diners"

  • El president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, ha afirmat aquest dijous, després de la suspensió fins al divendres del juí pel presumpte finançament il·legal del PPCV en el cas Gürtel, que açò és alguna cosa que "forma part de la lògica dels tribunals" i, per tant, no té res a dir, però ha remarcat que "l'única cosa" que li preocupa és que "hi haja una sentència justa i que finalment s'assumisca la responsabilitat política per part del PP i es retorne els diners que s'ha sostret".
Ximo Puig en Fitur
Ximo Puig en Fitur
TWITTER XIMO PUIG
Ximo Puig en Fitur

Puig s'ha pronunciat així a preguntes dels periodistes a la seua arribada a l'stand valencià de Fitur sobre la decisió del magistrat de suspendre el juí, després que l'ex secretari d'Organització del PP de Galícia i el responsable d'Orange Market, Pablo Crespo i Álvaro Pérez 'El Bigotes', anunciaren la seua intenció d'aportar dades rellevants a la causa i els seus advocats sol·licitaren l'ajornament. Es reprendrà aquest divendres amb la declaració de tots dos, que s'enfronten a 22 i 27 anys de presó, respectivament.

El cap del Consell ha recordat que la Comunitat Valenciana es troba immersa en un procés per a "alçar" la seua hipoteca reputacional i posar així de relleu que "res té a vore amb la corrupció". "La corrupció forma part del passat", ha emfatitzat.

Sota aquest prisma, la Generalitat vol traslladar un missatge de "la nova Comunitat", un canvi de paradigma que Puig ha relacionat amb l'oferta valenciana present aquesta setmana en la Fira Internacional de Turisme, a Madrid: "Ací veiem perfectament el que significa: una societat hospitalària, oberta i que estima la cultura i la sostenibilitat".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento