Comunitat Valenciana

Es reobrin al trànsit dos carrils de la A-7 després de l'accident entre tres camions

  • Es reobrin al trànsit dos carrils de la A-7, l'esquerre i el central, a l'altura de la localitat valenciana del Puig en sentit Barcelona, després de retirar la càrrega que havia caigut com a conseqüència d'un accident entre tres camions, segons han informat fonts del Centre de Gestió de Trànsit.

El carril dret, per la seua banda, continua tallat per la presència dels camions accidentats i la càrrega que transportaven, que s'ha traslladat a eixe carril. A pesar de la reobertura de dos carrils, la retenció continua sent de 13 quilòmetres i tardarà entre mitja hora i una hora a tornar a la normalitat, segons les previsions de les mateixes fonts.

El sinistre s'ha produït en el quilòmetre 311 de la citada via en sentit Barcelona sobre les 7.45 hores d'aquest dijous per causes que s'estan investigant amb tres camions implicats. Com a conseqüència de l'impacte, es van tancar al trànsit els tres carrils, desviant-ho per la CV-32, per a connectar amb la V-21 en sentit Barcelona que enllaça amb l'A-7.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento