Així ho han indicat els portaveus d'aquestes formacions en la roda de premsa posterior a la Junta de Síndics en ser preguntats pel fet que l'Agencia Antifrau haja de pagar un lloguer per instal·lar la seua seu a València i no estiga en un espai de titularitat pública.

Sobre aquest tema, Fran Ferri (Compromís) ha indicat que té constància que l'actual ubicació de la seu "no era la primera opció" que es contemplava, per la qual cosa espera que aquest tema es resolga "al més prompte possible" i finalment l'agència se situe en un "espai públic" que siga "més assequible per a les arques públiques".

Des de Podem, la portaveu adjunta Fabiola Meco ha considerat que hi ha espais públics buits que permetrien albergar aquesta seu: "Ens pareix que han deixat poca eixida i lamentem la nul·la col·laboració entre la Generalitat i l'Ajuntament de València sobre aquest tema".

Per la seua banda, Manolo Mata ha defès que aquest organisme es va crear amb estructures "desgubernamentalitzades" i, per tant, la Generalitat no té obligació de cedir-li edificis. "L'agència, amb la seua autonomia, ha de prendre les decisions que veja correctes", ha postil·lat.

No obstant açò, ha assenyalat que personalment el preu del lloguer li pareix "una barbaritat" perquè no veu que l'agència tinga la necessitat d'estar en el centre de la ciutat. "Crec que que hi ha molts edificis públics que haurien d'estar al servei de l'agència, però açò és una garantia de la seua independència del govern valencià", ha resolt.

Consulta aquí más noticias de València.