Comunitat Valenciana

Moragues destaca la "justícia" del premi a SCC i veu "amb preocupació" les crítiques a l'entrega en el Palau

  • El delegat del Govern central a la Comunitat Valenciana, Juan Carlos Moragues, ha destacat aquest dilluns la "idoneïtat i justícia" del XXVI Premi Convivència de la Fundació Professor Manuel Broseta a Societat Civil Catalana (SCC) i ha admès que veu "amb preocupació" que "un membre del govern valencià manifeste la seua disconformitat".

Així s'ha pronunciat Moragues en declaracions als mitjans en ser preguntat per la polèmica suscitada davant les crítiques de dirigents de Compromís i del secretari autonòmic d'Ocupació, Enric Nomdedéu, que l'entrega del guardó es realitzara en el Palau de la Generalitat.

"És un premi a la convivència i SCC s'ha caracteritzat precisament per açò, per defendre la llei, la Constitució, que hi haja convivència i concòrdia en la societat catalana", ha indicat.

Així mateix, ha assegurat que li "inquieta" que "dirigents de la Generalitat que formen part del govern hagen manifestat la seua disconformitat amb l'entrega d'aquest premi, que és un premi a la concòrdia, a la convivència, a la defensa de la llei i la Constitució". "Com a valencià i com a delegat, m'inquieta i em preocupa", ha incidit.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento