Ciutadans: "El premi a Societat Civil Catalana és un merescut reconeixement pel seu compromís amb la llibertat"
Ciutadans: "El premi a Societat Civil Catalana és un merescut reconeixement pel seu compromís amb la llibertat" CS

Així s'ha pronunciat després de l'acte d'entrega del premi en el qual també han estat presents la síndica de Cs en les Corts Valencianes, Mari Carmen Sánchez, i el diputat nacional per la província de València, Toni Cantó.

Per al portaveu de Cs, l'associació ha demostrat el seu "compromís amb la llibertat, el respecte i el pluralisme" i ha destacat la "intensa tasca realitzada, sempre en el marc de la Constitució, per garantir la convivència entre els catalans de totes les sensibilitats i amb la resta d'espanyols".

Per la seua banda, la síndica ha considerat que "l'absència de Compromís i Podem, especialment la del president de les Corts, Enric Morera, és preocupant perquè denota la simpatia d'aquests partits amb el separatisme". Així, ha instat aquests partits "a deixar de mentir a la ciutadania" i ha recordat que "en els últims mesos, s'ha vist a diputats de Compromís en manifestacions de caràcter independentista en els carrers de València".

Toni Cantó s'ha pronunciat sobre el discurs del president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, ha lamentat que "pose en el mateix nivell el secessionisme català i un suposat moviment recentralitzador inexistent".

Consulta aquí más noticias de València.