Comunitat Valenciana

L'EMT de València modifica els seus estatuts per a ser empresa pública per temps indefinit

  • El Consell d'Administració de l'Empresa Municipal de Transports de València ha fet un pas definitiu per a perllongar la vida de l'entitat com a empresa pública "de manera definitiva" després de fer seua la proposta del director-gerent de l'EMT perquè se sotmeta a decisió del Ple de l'Ajuntament la durada indefinida de la societat. El PP ha votat en contra i Cs s'ha abstingut en el consell.
Autobús EMT
Autobús EMT
EMT
Autobús EMT

L'objectiu, segons ha informat el consistori en un comunicat, és "millorar així la seua imatge davant els treballadors i les treballadores, les entitats bancàries i la resta de la societat valenciana". Aquesta decisió implica un canvi en tres articles dels estatuts de l'EMT.

El més important és la modificació en l'article que marcava que el termini de durada de la societat quedava fixat fins al 31 de desembre de 2025. Aquesta situació implicava que, a partir d'eixa data, "s'obrira una via cap a la privatització".

El president d'EMT València i regidor de Mobilitat Sostenible en l'Ajuntament, Giuseppe Grezzi, s'ha mostrat "molt satisfet" pel que significa aquest acord "tant per als valencians i valencianes com per als treballadors i treballadores de l'empresa".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento