Comunitat Valenciana

Oltra lamenta que la multa pel "nyap" del PP de fons educatius impedeix la construcció de dos col·legis i mig

  • La vicepresidenta i portaveu del Consell, Mónica Oltra, ha constatat aquest dimecres que "la mala gestió" i "els nyaps" de l'anterior Consell del PP tenen "un cost per als valencians" ja que la multa de 8 milions per no haver executat fons europeus educatius impedeix la construcció de dos col·legis i mig.

Oltra, després de la seua visita a Lliria, ha assenyalat que aquesta nova multa és "un altre nyap més" del PP. "Aquesta és una altra, ací anem, de trama en trama i de nyap en nyap".

En aquesta ocasió, ha explicat que es van perdre "milions d'euros per a educació" ja que eren fons europeus per a "formació de professorat, millorar els equips dels centres educatius, per a eliminar barracons". "Tot açò es va perdre per una gestió pèssima", ha lamentat.

Sobre aquest tema, ha assenyalat que a més d'eixa pèrdua ara aquest Govern ha d'assumir 8 milions d'euros de multa per "els interessos d'eixa mala gestió del passat que van dur a terme els exconsellers d'Educació José Ciscar, María José Catalá i Alejandro Font de Mora "els tres encara en actiu i en les Corts valencianes".

En eixe sentit, ha insistit que gràcies a aquesta "mala gestió" ara "s'ha de pagar per una sanció amb uns diners amb els qual es podria construir dos col·legis i mig". "Perquè es facen una idea els ciutadans del cost tan car del nyap lligat a la mala gestió del PP: dos col·legis i mig menys perquè hem de pagar una multa del passat", ha postil·lat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento