Comunitat Valenciana

La Sant Silvestre tallarà aquest dissabte al trànsit carrers del centre de València des de les 17h

  • La prova acomiada el calendari de carreres populars de la ciutat programades per al 2017.
  • A les 17.00 hores es tancarà el carrer Xàtiva des de Russafa fins a la Bailén, entre altres zones.
  • També es tancarà la plaça de l'Ajuntament, entre els carrers de la Sang i Periodista Azzati.
Cortes en València por la San Silvestre
Cortes en València por la San Silvestre
AYUNTAMIENTO DE VALÈNCIA
Cortes en València por la San Silvestre

La popular Sant Silvestre de València, que se celebrarà aquest dissabte de 20.00 a 21.00 hores, tallarà al trànsit carrers del centre de la ciutat des de les 17.00 hores, segons ha informat l'Ajuntament en un comunicat.

El consistori tancarà a la circulació els carrers per les quals discorrerà aquesta prova, que acomiada el calendari de carreres populars de la ciutat, i que ix de Xàtiva i passa per Guillem de Castro, Blanqueries, Conde de Trénor, Pintor López, plaça del Temple, passeig de la Ciutadella, plaça d'Amèrica, avinguda Navarro Reverter, plaça Porta de la Mar, carrer Palau de Justícia, carrer de la Pau, plaça de la Reina, Sant Vicent i Plaça de l'Ajuntament.

A les 17.00 hores es tancarà el carrer Xàtiva des de Russafa fins a la Bailén i s'habilitaran dos carrils adjacents a la Plaça de Bous fins al carrer Alacant, a més del carril bus fins a les 19.00 hores, quan quedarà únicament un carril fins a l'eixida de l'últim corredor.

Igualment, es tancarà la plaça de l'Ajuntament, entre els carrers de la Sang i Periodista Azzati, per la qual cosa el desviament del trànsit s'efectuarà pel carrer de la Sang. A les 18.30 hores es tallaran els accessos a la plaça de l'Ajuntament; a les 19.00 es tancarà el carrer Xàtiva des de Russafa fins a Bailén.

Es disposarà un carril adjacent a la Plaça de Bous fins al carrer Alacant, a més del carril bus fins a Marqués de Sotelo. Altres talls s'efectuaran en els passos inferiors de la marginal dreta de l'antic llit del riu Túria a l'eixida de la carrera.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento