Comunitat Valenciana

Bonig convida a Navarro i Boluda a "fer un pas avant" si volen "fer política" i defèn que el PPCV és "lliure"

  • La presidenta del PPCV, Isabel Bonig, ha assegurat aquest dimecres que no pensa "perdre ni un sol minut" a respondre a les crítiques del president de l'Associació Valenciana d'Empresaris (AVE), Vicente Boluda, i el de la Confederació Empresarial de la Comunitat Valenciana (CEV), Salvador Navarro, perquè "la gent és molt lliure d'expressar-se", encara que sí ha opinat que "si volen fer política, podrien fer un pas avant i entrar en política".
Bonig al costat de Navarro, Zamora i Dómine atenent als mig
Bonig al costat de Navarro, Zamora i Dómine atenent als mig
Europa Press
Bonig al costat de Navarro, Zamora i Dómine atenent als mig

Així mateix, ha defès que el PPCV és "absolutament lliure per a fixar la seua estratègia" després d'"un procés llarg i complicat".

Així s'ha expressat la presidenta dels 'populars' valencians aquest dimecres en la seua visita a Casa Caridad, a València, en ser preguntada per les crítiques de Navarro i Boluda en al·lusió a la postura del PPCV sobre la llei de participació institucional.

Concretament, el president d'AVE va lamentar dijous passat en el tradicional menjar de Nadal amb periodistes que organitza aquesta associació d'empresaris que en el PPCV "no hi ha gent d'entitat que motive" i va tindre paraules sobre Isabel Bonig: "Però sap Bonig el que és la CEV?", en referència a la posició dels 'populars' sobre la llei de participació institucional.

Així, la també síndica dels 'populars' en les Corts ha declinat "perdre ni un sol minut a contestar al senyor Navarro i al senyor Boluda" perquè, ha afegit, "com a bona liberal i demòcrata, crec en la llibertat d'expressió". No obstant açò, ha agregat: "Si volen fer política, crec que que podrien fer un pas avant i entrar en política. No pense valorar, cadascun es fixa les seues estratègies".

Bonig ha sostingut també que el PPCV, "ara com ara, després d'un procés llarg i complicat, és absolutament lliure per a fixar la seua estratègia" i aquesta és "la defensa de la millor terra d'Espanya, que és la Comunitat Valenciana, d'un projecte de Comunitat dins d'Espanya i dels cinc milions de valencians".

La presidenta dels 'populars' valencians ha destacat que el Consell Jurídic Consultiu (CJC) i la Intervenció de la Generalitat indiquen que "necessitem un pla estratègic de subvencions i determinar quals són els nostres objectius". "No es pot parlar de la pluralitat de la societat i després mantindre certs privilegis", ha dit en referència a les ajudes que contempla la llei de participació institucional.

En aquesta línia, ha comentat que "de res haurà servit la crisi i els errors comesos en el passat" si "no som capaços de canviar les coses", alguna cosa al que el PPCV sí "està disposat" perquè està "en una altra realitat". Enfront d'açò, ha sentenciat: "Em dóna la sensació de que -el president de la Generalitat- Ximo Puig vé de la vella, vella, vella i molt vella política i amb ell molta altra gent".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento