Comunitat Valenciana

Joves PV-Compromís regala carbó a Rajoy, Montoro i De la Serna pel seu "mal comportament" amb els valencians

  • Joves PV-Compromís ha enviat aquest dimecres tres caixes de carbó al president del Govern d'Espanya, Mariano Rajoy, al ministre d'Hisenda, Cristóbal Montoro, i al de Foment, Íñigo de la Serna, perquè s'han portat "molt malament" aquest any amb els valencians acompanyades de tres cartes dirigides a aquests "reis mags" en les quals els recorden els seus incompliments amb la Comunitat Valenciana.
Joves PV-Compromís regala carbó a Rajoy, Montoro i De la Serna
Joves PV-Compromís regala carbó a Rajoy, Montoro i De la Serna
JOVES PV-COMPROMÍS
Joves PV-Compromís regala carbó a Rajoy, Montoro i De la Serna

El portaveu de Compromís en les Corts, Fran Ferri; la portaveu de Compromís, Àgueda Micó; el secretari general de Joves PV-Compromís, Víctor Medina; i les diputades Marian Campello i Marta Sorlí han enviat aquest dimecres aquestes tres caixes de carbó en un acte simbòlic celebrat en la porta de Correus de València.

Sobre aquest tema, Ferri ha explicat que han enviat aquests tres regals carregats de carbó perquè enguany 2017 els tres s'han portat "molt mal" amb els valencians i "ens estan tractant com ciutadans de segona".

Així, Íñigo de la Serna ha sigut "incapaç" d'executar el "miserable" pressupost dedicat a la Comunitat Valenciana, Montoro ha incomplit la promesa d'un nou sistema de finançament en 2017 i a Rajoy perquè ha sigut "el culpable de tot".

"Mentre ells tinguen eixe comportaments els seguirem enviant carbó tots els anys i el que han de fer és complir amb els valencians i deixar d'aplicar-nos un article 155 encobert", els ha advertit.

En les cartes, encapçalades per un "Res benvolgut" president Rajoy, li retrauen que 2017 li ha sigut un any "molt productiu" quant a "humiliació i maltractament" a la Comunitat per portar al Tribunal Constitucional lleis progressistes valencianes, haver prorrogat en més de 40 ocasions l'Estatut d'Autonomia, i mantindre el "maltractament" en el finançament. Per açò, li desitgen "tota la bondat que vosté no ha manifestat" amb la Comunitat Valenciana.

Al també "res volgut" Montoro li assenyalen que el seu tracte ha sigut "el més lamentable" de tot i li traslladen el rebuig a la seua gestió i la condemna a "la seua absoluta falta d'educació i cordialitat". A més, li desitgen un Nadal "ple de reflexió en les quals avalue l'oportunitat de dimitir". "Un 2018 sense vosté sens dubte seria un dels millors regals que ens podria oferir", acaba l'escrit.

Finalment, al ministre De la Serna li recorden les infraestructures pendents i li desitgen unes festes en les quals puga reflexionar sobre les inversions que necessita la Comunitat Valenciana per a rebre "un tracte just".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento