Comunitat Valenciana

El PP sobre l'acord de fiscalització del Botànic: "Ningú es fia de ningú"

  • El diputat del PP en les Corts Valencianes Rubén Ibáñez considera "normal" que PSPV, Compromís i Podem hagen firmat un acord per a ampliar les ferramentes de fiscalització del pressupost perquè "ningú es fia de ningú" però ha lamentat que eixe control s'execute "en un despatx" i no en el Parlament valencià, seu de la sobirania popular.
Rubén Ibáñez en imatge d'arxiu
Rubén Ibáñez en imatge d'arxiu
CORTS VALENCIANES
Rubén Ibáñez en imatge d'arxiu

Així ho ha afirmat Ibáñez després de la firma de l'acord, que ha justificat pel fet que l'execució pressupostària a 30 de novembre passat siga del 34 per cent en el conjunt de les inversions, del 15 per cent en col·legis i del 27 per cent en sanitat. "No sé si és per a sentir-se moderadament satisfet, sí per a no fiar-se de qui està governant", ha apuntat.

Per açò, ha manifestat que entén que "ningú es fie de ningú" encara que veu "sorprenent" que les mesures de fiscalització es realitzen "tancats en un despatx en lloc d'aprovar-se en l'hemicicle", com han proposat des del PP.

"En el Parlament es vota no i en el despatx es diu sí, denota una falta de transparència davant els ciutadans", ha recalcat, per a demanar que "es faça pública d'una vegada per sempre qual és la gestió del govern de Puig i Oltra", que és "prometre molt i fer poc".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento