L’Hospitalet reforça el bus urbà i la línia a Barcelona

Un autobús cada 15 ó 30 minuts.
L’Ajuntament de l’Hospitalet va anunciar ahir que, a partir de dilluns vinent, les línies urbanes d’autobusos de la companyia Rosanbús (L’H1 i L’H2) augmentaran la seva freqüència de pas, mentre que la flota de les línies L12 i L14, que connecten el municipi amb Barcelona, es renovaran i milloraran.

Amb la nova proposta d’horaris, de dilluns a divendres, l’interval de pas dels autobusos de les línies urbanes L’H1 i L’H2 serà de 15 minuts, mentre que dissabtes, festius i feiners del mes d’agost, passaran cada mitja hora. Per fer-ho possible, la companyia de transports incorporarà cinc nous vehicles a la seva flota d’autobusos.

L’altra novetat que notaran els usuaris del bus urbà de l’Hospitalet a partir de dilluns és la renovació dels vehicles, ja que Rosanbús n’ha adquirit set de nous. A banda dels cinc que reforçaran les línies L’H1 i L’H2, els altres dos es destinaran a les línies L12 i L14, que connecten amb Barcelona.

Més confortables

Els nous busos permetran als viatgers guanyar en comoditat, segons fonts municipals, i també faran que els barris de la ciutat estiguin més ben interconnectats. De dilluns a divendres, la primera sortida de L’H1 serà a les 4.45 hores i la darrera, a les 22.30 hores, mentre que l’horari de L’H2 serà de 4.40 hores fins a les 22.30 hores.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento