Comunitat Valenciana

Quirónsalud València incorpora una nova tècnica per a corregir la curvatura del penis

  • La curvatura de penis o malaltia de Peyronie és un trastorn afecta un de cada deu homes i la seua edat habitual d'aparició està entre els 50 i els 65 anys. L'Hospital Quirónsalud de València ha implantat una nova tècnica per a corregir este problema, segons ha informat el centre en un comunicat.
Hospital Quirónsalud València
Hospital Quirónsalud València
QUIRÓNSALUD
Hospital Quirónsalud València

Encara que l'origen d'esta malaltia encara es desconeix, el doctor especialista del Servei d'Urologia Ramón Rogel ha explicat que "existeixen factors i condicions que s'han relacionat amb la seua aparició, com els microtraumatismes sexuals, el tabac, la diabetis, el consum d'alcohol, les alteracions del colesterol i triglicèrids, i les cirurgies abdominals o pèlviques".

Els homes que la pateixen solen tindre dificultats per a la penetració, sent les curvatures més greus fins i tot un impediment total per a la mateixa. "Si la penetració s'aconsegueix", afig l'especialista, "la relació sexual pot resultar molesta per a l'home o per a la seua parella".

El tractament, mínimament invasiu, consisteix en injeccions de colagenasa que aconsegueixen millorar la curvatura del penis, modificant la placa mitjançant el trencament de la mateixa i dotant-la d'elasticitat de nou.

La teràpia està basada en diversos cicles, cadascun dels quals consta de dos injeccions separades entre elles en una setmana. El cicle es pot repetir passats uns mesos, avaluant prèviament el resultat de l'anterior.

La correcta injecció del producte en la placa és clau, "però també ho són els exercicis de rehabilitació que ensenyem al pacient i que ha de començar després de la segona injecció. És amb la combinació d'eixos tres elements -colagenasa, correcta injecció i exercicis- amb la qual aconseguirem optimitzar el resultat", apunta l'especialista.

L'avantatge fonamental d'este tractament és la seua mínima invasió enfront d'altres solucions basades en tècniques quirúrgiques que impliquen una major agressió sobre el penis, per la qual cosa cada vegada està sent més introduït en les consultes.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento