Comunitat Valenciana

Treballadors de Les Arts expressen la seua "inquietud" i el seu "ferm propòsit de defendre la qualitat" del coliseu

  • El Comité d'empresa del Palau de les Arts Reina Sofia de València ha expressat el "sentiment d'inquietud" de la plantilla després de la dimissió del fins ara intendent, Davide Livermore, i l'anunci per part de la Generalitat Valenciana que s'aprovaran uns nous estatuts. També han recalcat que el "ferm propòsit" del personal del centre d'arts "ha sigut i serà defendre la seua qualitat".
Palau de les Arts Reina Sofia
Palau de les Arts Reina Sofia
GVATURISME
Palau de les Arts Reina Sofia

L'organisme de representació dels treballadors ha fet públic un comunicat en el qual trasllada "la incertesa" en la quales troben "a causa del desenvolupament dels últims esdeveniments: la inesperada dimissió de l'intendent i director artístic, els imminents canvis estatutaris de la Fundació i les declaracions dels responsables de l'Àrea de Cultura de la Generalitat han generat unsentiment d'inquietud en els treballadors pel nou model de gestió del Palau de les Arts".

"La plantilla d'este teatre, -recalquen- malgrat els canvis viscuts al llarg de la seua curta història, ha aconseguit un reconeixement professional i artístic de prestigi nacional i internacional, i el seuferm propòsit ha sigut i serà defendre la qualitat del Palau dels Arts".

Per açò, manifesten la voluntat de ser partícips i contribuir de manera activa amb la seua "demostrada experiència i professionalitat, en el desenvolupament d'este gran projecte".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento