Comunitat Valenciana

Compromís pregunta en el ple a Echávarri quan pensa dimitir i este anuncia que contestarà al desembre

  • L'edil de Compromís i exportaveu de l'equip de Govern d'Alacant, Natxo Bellido, ha preguntat a l'alcalde, el socialista Gabriel Echávarri, "quan pensa dimitir". L'alcalde ha respost que respondrà en el pròxim ple de desembre.
Ple d'Alacant este dijous
Ple d'Alacant este dijous
EUROPA PRESS
Ple d'Alacant este dijous

La pregunta l'ha realitzat en el transcurs del ple ordinari de novembre, que se celebra este dijous, i en el moment de les preguntes 'in voce', després de renunciar a una pregunta registrada.

Bellido ha justificat que la seua pregunta era "molt senzilla" encara que ha assenyalat que "afecta greument la gestió municipal": "Quan pensa vosté dimitir, senyor alcalde?".

Echávarri ha postergat la seua contestació al pròxim ple de desembre, en virtut de la prerrogativa que tenen els regidors interpel·lats 'in voce' per a contestar en el moment o no.

Compromís va abandonar principis de mes l'equip de Govern després que Echávarri es negara a deixar el càrrec malgrat estar processat pel suposat fraccionament de contractes en Comerç i d'estar investigat per l'acomiadament d'una treballadora temporal de l'Ajuntament, cunyada del portaveu del PP, Luis Barcala.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento