A presó per un dècim

Un home no va compartir el premi de la loteria amb la seva exnòvia i, ara, ha estat condemnat pel Tribunal Suprem. Haurà d’abonar els diners a la dona.
El Tribunal Suprem ha ratificat la condemna d’un any de presó imposada per l’Audiència de Barcelona a Guillermo B. R., veí d’Arenys de Munt, per un delicte d’apropiació indeguda. L’acusat va negar-se a compartir el premi de la Grossa de Nadal amb la seva parella, un total de 200.000 euros, després d’haver trencat la relació, argumentant que la butlleta l’havien comprat conjuntament diverses persones i que, per tant, la seva xicota només tenia dret a una sisena part.El Tribunal assegura que la procedència dels 20 euros que van destinar a comprar el número a la Bruixa d’Or de Sort procedien d’un fons comú de la parella i que, per tant, ella tenia dret a la meitat del premi. Pel Suprem, és revelador el fet que els components del fons de loteria no coneguessin, cap d’ells, ni el lloc de la compra ni el número del dècim que deien haver aportat i molt menys que algú es fes càrrec d’aquest dipòsit, segons la sentència. Considera, així, que la butlleta va ser comprada per la parella, però, després de trencar-se, Guillermo B. R. no va voler donar la seva part a la seva exparella.

El número 42.473 va ser el primer premi de la participació que tots dos van comprar i que Guillermo B. R. va guardar un cop acabada la relació amb Glòria F. R. Posteriorment, la família de l’acusat va dir a la dona que tan sols tenia dret a una sisena part del premi. Ella ho va denunciar i ara recuperarà els diners.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento