Comunitat Valenciana

Oltra afirma que la proposta de taxa turística està "oberta" i el Consell "sempre està disposat a dialogar"

  • La vicepresidenta del Govern valencià i consellera d'Igualtat, Mónica Oltra, ha afirmat que la possible implantació d'una taxa turística a la Comunitat Valenciana és una qüestió que està "oberta" i ha recordat que el Consell "sempre està disposat a dialogar i a estudiar els temes que afecten el Pacte del Botànic i la política d'ingressos de la Generalitat".
Oltra en l'entrevista amb Europa Press
Oltra en l'entrevista amb Europa Press
EUROPA PRESS
Oltra en l'entrevista amb Europa Press

Oltra s'ha pronunciat en estos termes en declaracions als mitjans de comunicació després de ser preguntada per com veu la implantació d'una taxa turística en l'autonomia i l'aprovació dels pròxims pressupostos del Consell.

Sobre este tema, ha insistit que tant el Consell com els partits que sustenten el Pacte "sempre estem oberts a la negociació i al diàleg". "És obvi que la política basada en el diàleg és molt més eficaç i amable que la basada en imposicions", ha postil·lat.

Pel que fa a la qüestió de l'impost de pernoctacions, ha manifestat que està "oberta", "ja ho va dir el conseller d'Hisenda". "El Consell -ha agregat- sempre està disposat a dialogar i a estudiar els temes que afecten el Pacte i la política d'ingressos de la Generalitat".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento