Comunitat Valenciana

Puig diu que el 'cupo' basc "no va contra" la Comunitat, que ha de defendre "amb dents i ungles" el nou finançament

  • El president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, ha assegurat este dimecres que el 'cupo' basc "no va contra els interessos" de la Comunitat Valenciana, que ha de defendre "amb dents i ungles" un nou model de finançament per a aconseguir que estiga "abans de la finalització del any".
Ximo Puig en atenció als mitjans a Alacant
Ximo Puig en atenció als mitjans a Alacant
Europa Press
Ximo Puig en atenció als mitjans a Alacant

Puig s'ha pronunciat en estos termes en atenció als mitjans este dimecres abans d'assistir a Alacant a la jornada 'La innovació en la transformació del model productiu' organitzada per la Universitat d'Alacant, Bankia i Fòrum Club Informació, en ser preguntat per què li pareix que el PSOE vaja a votar en el Congrés a favor del 'cupo' basc.

Segons ha dit el president, el 'cupo' basc "no va en contra dels interessos de la Comunitat", que ha de "defendre amb dents i ungles" i aconseguir que hi haja un nou model de finançament "abans de la finalització del any", i eixe és el compromís del president del Govern, Mariano Rajoy, en la Conferència de Presidents, a proposta de la Comunitat Valenciana.

Segons el parer de Puig, ací és on s'han de configurar "dos grans acords: un entre les comunitats autònomes i un altre entre els grups polítics del Congrés". "Tinc el compromís del PSOE que va a recolzar la propostes valencianes al model de finançament", ha afegit.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento