SALIR HOY

Actes nadalencs

El ‘Passeig del Pare Noels’: Els carrers de Via Júlia, passeig Verdum, carrer Doctor Pi i Molist i passeig Fabra i Puig seran l’escenari pel que es passejarà l’home dels rens durant els dies anteriors a la nit de Nadal.

* Eix Comercial Nou Barris Centre Comerç. Del 10 al 24 de desembre.

Educació

‘Juga i recicla!’: Dins de la setmana de la Convivència a Prosperitat se celebren activitats familiars dins el projecte Temps de barri, temps educatiu compartit. És una iniciativa que proposa optimitzar els usos educatius entorn al fenomen del reciclatge dedicats als infants, els adolescents i les seves famílies.

*Districte de Nou Barris. Del 10 al 15 de desembre. Gratis

‘Crea la teva pròpia joguina’: Activitat que fomenta l’ús de material reciclat tant per fabricar joguines com per la decoració nadalenca per la llar. En aquest taller, es fabricaran diversos objectes amb productes reciclats que poden funcionar com alternativa original en aquestes dades. Està dins el programa de la Convivència a Prosperitat.

* CEIP Tibidabo (c/Joaquin Valls, 10-12) De 17.30 a 19.00 hores.

Lletres

‘Escriu el teu viatge’: Un taller pràctic que inicia a les persones en l’art d’escriure. Aquesta és una activitat que està dins el programa Atrapa la paraula que gira entorn l’escriptura i l’oralitat.

* Biblioteca  Francesca Bonnemaison (Sant Pere Més Baix, 7). A les 19.00 hores. Inscripció prèvia.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento