Cs veu un "brindis al sol" l'anunci del PP per a l'Alcaldia d'Alacant i li insta a presentar una moció de censura

Cs veu un "brindis al sol" l'anunci del PP per a l'Alcaldia d'Alacant i li insta a presentar una moció de censura

  • El grup municipal de Ciutadans en l'Ajuntament d'Alacant ha titlat de "brindis al sol" l'anunci del PP de postular-se per a ocupar l'Alcaldia de la ciutat i li ha instat a presentar una moció de censura, una mesura que Cs ha assegurat estar sospesant.

El PP ha presentat el seu projecte per a formar govern després de consumar-se l'eixida de Guanyar de l'equip de Govern, que ara es queda amb només els sis edils del PSPV, un d'ells el propi alcalde, Gabriel Echávarri, investigat judicialment en dos causes.

L'eixida de Compromís fa una setmana i la de Guanyar este dimecres es produeix després del processament d'Echávarri en relació al suposat fraccionament de contractes per Comerç i per la investigació arran d'acomiadament de la cunyada del portaveu municipal del PP, Luis Barcala, treballadora temporal de l'Ajuntament.

"El PP està en el seu ple dret de presentar una opció de Govern, però des de Ciutadans considerem que es tracta d'un brindis al sol ja que si ho tenen tan clar haurien d'impulsar una moció de censura, un escenari que Cs està disposat a sospesar", han advertit en un comunicat.

La portaveu municipal de Cs, Yaneth Giraldo, ha opinat, sobre l'oferiment del PP perquè el partit taronja s'unisca a la seua proposta, que "el realment urgent en estos moments és que dimitisca Gabriel Echávarri per mera higiene democràtica i perquè la ciutat isca d'un bloqueig institucional i de gestió sense precedent algun".

Consulta aquí más noticias de Alacant.

Síguenos en Facebook para estar informado de la última hora:
Publicada en la dirección url https://www.20minutos.es/noticia/3187570/0/cs-veu-brindis-al-sol-lanunci-pp-per-lalcaldia-dalacant-li-insta-presentar-mocio-censura/ accede a la noticia online capturando este código en tu móvil Código QR

Hemos bloqueado los comentarios de este contenido. Sólo se mostrarán los mensajes moderados hasta ahora, pero no se podrán redactar nuevos comentarios.

Consulta los casos en los que 20minutos.es restringirá la posibilidad de dejar comentarios