Un xalet amb 4 habitacions als afores i amb l'últim en decoració, la casa somiada pels valencians

Un xalet amb 4 habitacions als afores i amb l'últim en decoració, la casa somiada pels valencians

Un xalet amb 4 habitacions als afores i amb l'últim en decoració, la casa somiada pels valencians
Un xalet amb 4 habitacions als afores i amb l'últim en decoració, la casa somiada pels valencians (CONFORAMA)
Ampliar
  • Els valencians somien amb viure en un xalet o casa independent, amb una superfície d'entre 100 i 150 m2, almenys quatre habitacions i situat als afores de la ciutat. Però la veritat és que la vivenda tipus dels valencians és un pis (69%) de menys de 100 m2 (67%), amb un màxim de tres dormitoris (75%), i en àrea urbana (54%), segons revela un estudi de Conforama, la firma europea per a l'equipament i decoració de la llar.

Per a la majoria dels valencians, la ubicació de la vivenda és el més important a l'hora de triar casa, seguida per la superfície (m2) i la il·luminació natural. Al que no renunciaria la majoria és a viure a la Comunitat Valenciana i quatre de cada cinc valencians responen negativament quan se'ls pregunta si canviarien de lloc de residència. De fet, entre els quals sí se n'anirien a viure a un altre lloc, les províncies d'Alacant i València són les destinacions preferides, per davant de Madrid, Cadis i Segòvia.

Respecte a la decoració de la casa, el 54% dels valencians coincideix que és clau, però no hi ha consens quant a l'estil ideal. Un 44% es decanta per l'estil modern, amb mobles d'estètica actual i avantguardista, seguit a molta distància pel minimalista (21%), amb pocs mobles i d'aspecte senzill en formes i colors, i un 10% pel clàssic.

Els resultats de l'estudi també mostren que el 60% dels valencians passa la major part del temps en el saló, per la qual cosa no és d'estranyar que el sofà i la zona de menjador siguen les parts favorites d'esta estada de la llar.

A pesar de la rellevància del saló, el 42% dels valencians afirma que el llit és el moble més important de tota la casa. Un llit king size (54%), un armari el més gran possible (o un vestidor) i el capçal del llit juntament amb les tauletes de nit completen el rànquing de mobles indispensables en el dormitori per als valencians. Mentre, per al dormitori dels xiquets, un bon llit i una zona d'estudi són imprescindibles.

L'estudi també posa de manifest que el bany és l'estada que més els agradaria renovar els valencians (28%), seguit del saló (22%) i la cuina (19%). En el cas d'esta última, la majoria (51%) somia amb una cuina amb illa, mentre que la cuina menys desitjada és l'americana (7%).

Consulta aquí más noticias de València.

Síguenos en Facebook para estar informado de la última hora:
Publicada en la dirección url https://www.20minutos.es/noticia/3186475/0/xalet-amb-4-habitacions-als-afores-amb-lultim-decoracio-casa-somiada-pels-valencians/ accede a la noticia online capturando este código en tu móvil Código QR

Hemos bloqueado los comentarios de este contenido. Sólo se mostrarán los mensajes moderados hasta ahora, pero no se podrán redactar nuevos comentarios.

Consulta los casos en los que 20minutos.es restringirá la posibilidad de dejar comentarios