Comunitat Valenciana

El sector cultural de la Comunitat València crea 6.700 llocs de treball i 709 noves empreses des de 2015

  • La indústria cultural i creativa de la Comunitat Valenciana ha creat prop de 6.700 llocs de treball i un total de 709 empreses noves des de 2015, unes xifres que engrosseixen el total de 60.000 ocupacions que suposa este sector en l'actualitat, segons ha indicat la Generalitat en un comunicat.
Conseller Marzà: 'Amb El Trovam Hem Fet De Castelló El Referent Del Sector Music
Conseller Marzà: 'Amb El Trovam Hem Fet De Castelló El Referent Del Sector Music
EUROPA PRESS
Conseller Marzà: 'Amb El Trovam Hem Fet De Castelló El Referent Del Sector Music

Així ho reflecteix un estudi que ha dut a terme el Servef en col·laboració amb l'Universitat de València (UV), dirigit pel professor de la institució acadèmica Pau Rausell i els resultats de la qual ha avançat este dijous el secretari autonòmic d'Ocupació, Enric Nomdedéu, durant la Fira Trovam.

El secretari autonòmic ha anunciat que el Servef "obrirà una nova línia de treball vinculada a la promoció de l'ocupació i la formació professional en els sectors culturals i creatius". El "tret d'eixida" d'este camp d'actuació serà la presentació detallada de l'estudi sobre l'ocupació i de les necessitats formatives dels sectors culturals i creatius.

Nomdedéu ha explicat que la quantitat de llocs de treball en este àmbit "ha anat creixent de forma significativa durant els últims anys i ha resistit a la crisi econòmica i a l'impacte negatiu del tancament dels mitjans de comunicació públics".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento