Quatre nens ferits en xocar dos autocars i un camió

El més greu, un menor de 10 anys, va patir una doble fractura de fèmur.

Els vehicles sinistrats transportaven 75 escolars.Quatre nens d’entre 10 i 12 anys del CEIP Montserrat de Sant Vicenç de Castellet van resultar ferits ahir en un accident a la C-55, a l’alçada d’Olesa, en el qual es van veure implicats dos autocars on viatjaven 75 nens, i un camió.

Un dels nens, de 10 anys, va patir una doble fractura de fèmur després de quedar atrapat dins de l’autocar. Immediatament va ser traslladat en helicòpter a l’hospital barceloní de Sant Pau. A dos dels nens els van portar a Sant Joan de Déu: un, amb una fractura oberta de tíbia, i l’altre, amb un traumatisme craneoencefàlic. El quart, que patia contusions, va ser atès a l’Hospital de Manresa.

Frenada sobtada

L’accident es va produir en xocar els dos autocars, que pujaven un darrere l’altre des de Barcelona, després que el primer frenés. Les primeres hi-pòtesis de l’accident apunten que el conductor que anava al davant va haver de frenar de forma sobtada. Un dels mestres que viatjaven amb els nens va afirmar haver vist un vehicle que anava al davant i que va començar a avançar els altres. En intentar evitar la topada, el segon autocar s’hauria desplaçat lateralment i hauria xocat amb un camió que venia en sentit contrari.

Les primeres investigacions apuntaven que el segon autocar no guardava la distància de seguretat reglamentària. Tots dos  conductors van donar negatiu en els controls d’alcoholemia.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento